2012. március 11., vasárnap

Amit Isten adott...

Nick Jonas. Mindenki társít egy arcot e névhez, s talán többen nem kedvelik, mint ahányan igen. Cikis, nyálas tinisztár? Talán igen, talán nem. Mert a Disney futtatta be,igen, a testvéreivel együtt, de...DE. Gondoljunk csak Justin Timberlake-re, akinek rengeteg rajongója van, a 90-es évek végefelé Ő is ott ugrándozott ám az 'N Sync-ben (bocs az esetleges elírásért), előtte pedig szintúgy a fent nevezett gyerekcsatornának dolgozott. Tehetséges gyerek volt, akárcsak most Nick. Mert azért akárkit nem kérnek fel, hogy Mariust énekeljen a Nyomorultak 25. évfordulóján. Benne van persze, hogy a neve bevonzza a fiatalabbakat, s persze ő sosem lesz Michael Ball, az eredeti szereposztás Mariusa. Engem mindenesetre meggyőzött, mikor az "Empty Chairs at Empty Tables"-t énekelte. Tessék meghallgatni! (katt)

A tehetségkutatók korában persze dögivel érkeznek az ötperces sztárocskák. Hova lettek a hajdan körülrajongott "megasztárok", ki tudja. Az igazi tehetség abban nyilvánul meg, hogy az ember tíz év múltán is ugyanott van : a színpadon, ahol lennie kell. Akad ilyen is, itthon is, külföldön is: nálunk Rúzsa Magdi vitte sokra, avilágmezőnyből Roman Arhipovot említeném, aki jelenleg Los Angelesben kezdi újra karrierjét, miután Oroszországban befutott.

Ím egy kis ízelítőként egy angol nyelvű videoklipje:



Természetesen itt élnek köztünk a névtelen TEHETSÉGEK.  Ök az igazi művészek, akiket a legnagyobbra tartok, akik nem kérkednek, nem magamutogatók, csak csinálják.Egyikük 14 évesen filmzenét ír -bár a film alacsony költségvetésű projekt, a legfőbb, ha nem az egyetlen értéke a zenéje, melyet előzetes beleegyezésével mutatok be.


És hogy ne csak a zenészekről/ énekesekről beszéljek, él egy 23 éves lány,a kezében nem fejlődtek ki az izmok. Íme pár rajza, az összeset itt tekinthetitek meg. (katt)



 Van, aki az egész világ előtt bizonyíthatja képességeit, van, akinek egyetlen rajongója az édesanyja.Van akinek a tehetsége nem állítható ki, mint egy festmény. 
Mind tehetségesek vagyunk valamiben.

1 megjegyzés:

  1. Máshogy nem tudom magam kifejezni:

    _____♥♥♥♥♥♥♥♥______♥♥♥♥♥♥♥♥____
    ___♥♥♥______♥♥♥__♥♥♥______♥♥♥___
    __♥♥♥_________♥♥♥♥_________♥♥♥__
    _♥♥♥___________♥♥___________♥♥♥_
    _♥♥♥________________________♥♥♥_
    _♥♥♥ ________________________♥♥♥_
    __♥♥♥_______________________♥♥♥__
    ___♥♥♥_____________________♥♥♥___
    ____♥♥♥___________________♥♥♥____
    ______♥♥♥______________♥♥♥______
    ________♥♥♥__________♥♥♥________
    __________♥♥♥♥____♥♥♥♥__________
    _____________♥♥♥♥♥♥_____________
    _______________♥♥______________

    VálaszTörlés